Annas middagstips

Idag fick jag ett ryck och bestämde mig för att göra vegetariskt julbord. Jag lagade rödkål, vegetarisksenapssill och griljerade quornfiléer. Till det potatis, köpe rödbetssallad, sojacoctailkorvar och vörtbröd. Dukade fint och överaskade Georg när han kom hem från plugget. Det blev galet gott!

juligt4 juligt3juligt2juligt1

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Åh vad mysigt! Blev "sillen" bra? :) Kan du inte dela med dig av receptet?

Jenny sa...

Åh, gott och mysigt ser det ut att vara.

A. sa...

Det var både gott och mysigt! Känner mig riktigt stolt över vilket kalas jag lyckades få till :)
Sillen var ungefär godast! Jag hittade receptet här: http://www.vegetariskt.com/visarecept.asp?ReceptID=105
Och gjorde den på aubergine och med vanlig grädde, inte soja..

Bloggtoppen.se